Når du mangler musik til din næste firmafest, julefrokost, konfirmation, fødselsdagsfest eller bryllup kan du booke et mobildiskotek. Alle ved, at essensen i en god fest er god musik der rigtig kan få folk op af stolene og ud på dansegulvet.

Det skaber stemning når folk kan synge med og folk kommer i højt humør når de hører en sang de kender og kan danse til. Et mobildiskotek giver dig en tryghed i planlægningen af din næste fest. Der bliver sørget for alt hvad der har med lys og lyd at gøre, du skal blot vælge det mobildiskotek der matcher det du efterspørger.

Der er nok mange, som ikke ved præcis hvad et mobildiskotek er. Forestil dig et kæmpe set up med højttalere, mixer pult, lysshow, en DJ og hele molevitten som man ser det når man går på diskotek i byen. Alt dette kan du få hjem til din fest nemt og billigt ved at leje et mobildiskotek. Det gør du kan sætte gang i festen og holde niveauet hele natten.

Top 10 over danske mobildiskoteker

Du kan frit vælge imellem mange mobildiskoteker i Danmark og vi har lavet vores egen top 10 over danske mobildiskoteker. Vælg blandt top 10 og være sikker på en fantastisk oplevelse til din næste fest. Hvad end det er en fødselsdag, hvor fødselaren skal have sin fødselsdag eller firmajulefrokosten hvor alle medarbejderne har hver deres yndlingssang.

  1. Firedisko (jyske mestre i 2011)
  2. Foxybeat
  3. Rollingstars
  4. Dark Moon
  5. Blackstars
  6. Party Rockers
  7. Foxycat
  8. Diskotek Mania
  9. Soundcore
  10. Limelight

 

Der afholdes sommetider DM i mobildiskoteker, men det har været aflyst i 2012 og derfor er der ikke udpeget en vinder i 2013. Der er ved at blive ændret lidt i regelsættet, og arrangørerne forventer at kunne vende tilbage inden længe. DM i Minidisko afholdes forsat og i februar 2014 bliver det afholdt i Hedensted Hallen.