Drømmer du om at komme ud at rejse henover nytår? Der er noget spændende ved at fejre nytår i et andet land, og der er rigtig mange forskellige måder og ikke mindst destinationer at fejre det nye år i.

I denne artikel har vi foretaget en grundig research og samlet det hele i en top ti over de bedste nytårsdestinationer. Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget man har i rejsebudgettet, samt hvor mange dage man har at gøre godt med, men du finder inspiration til alle slags rejsemål til nytår nedenunder her.

Top 10 gode nytårsdestinationer

1. London

Hovedstaden i England har tradition for at holde et brag af en nytårsfest. Når klokken slot tolv på det ikonisk Big Ben bliver der skudt et kæmpe festfyrværkeri i gang. Der festes til langt ud på natten, og lige meget hvor du kigger hen, vil nattehimlen blive oplyst af fyrværkeri.

2. Berlin

Vi danskere elsker Berlin, og det er der ikke noget at sige til. Storbyen ligger kun få timer fra København, og her byder nytåret både på festlig fyrværkeri og musik. Hvert år kommer omkring en million turister til byen for ikke at gå glip af den spektakulære nytårsfest.

3. Dubai

I Dubai bliver der gået all in, som de fleste nok ved. Det ene nye og glamourøse byggeri efter det andet skyder op, og derfor bliver en festlig aften som nytårsaften også fejret med fulde hammer. I 2014 kom Dubai i Guiness Rekordbog, da der blev fyret et fyrværkerishow af ud over det sædvanlige. Dette siger bare lidt om, at du bestemt kan forvente unikke oplevelser, hvis du tager til Dubai for at fejre det nye år.

4. Paris

I Paris kan du holde nytår og opleve, hvordan Eiffeltårnet bliver lyst op midt på natten. Her mødes man på Champs Elysees og byder det nye år velkommen i en kæmpe stor folkemængde. Kombiner evt. denne tur med en romantisk get away, og inviter din partner med til en unik nytårsaften.

5. Amsterdam

Amsterdam byder ligesom de andre storbyer på masser af fest og farver på årets største festaften. Alle diskoteker holder åbent længe, og hvis du bliver i nogle dage har du tid til at opleve den hyggelige by med de mange kanaler.

Se også: Top 10 prisvenlige feriemål

6. Reykjavik

I stedet for at rejse sydpå, kan du også vælge at rejse mod nord. Islands hovedstad, Reykjavik, byder på en anderledes og helt fantastisk måde at fejre nytåret på. Her har du nemlig mulighed for at se nordlys, og da solen allerede går ned omkring 16-tiden om eftermiddagen, vil der være rig mulighed for både at spotte det smukke nordlys samt farverigt fyrværkeri.

7. Rio de Janeiro

Hvis du vil prøve noget helt ud over det sædvanlige, så skal du springe på et fly direkte til Rio i Brasilien. Selvom det ligger langt væk fra Danmark, og nok kræver flere feriedage og en del flere penge end nogen af de andre destinationer, så er det det hele værd. Her mødes omkring to millioner mennesker på den legendariske strand, Copacabana, hvor der bliver danset, spillet musik, affyret fyrværkeri og festet natten lang.

8. Istanbul

I Istanbul er der gang i gaden, i barerne og i klubberne, når klokken slår tolv den 31. januar. Byen er kendt for at have mange unge boende, og det afspejles i den grad, når årets største festdag går i gang.

9. Barcelona

I Barcelona er det på Ramblaen og ved stranden, at det sker. Her er der fest og glade mennesker, og når klokken slår tolv slår uret, og den sorte nattehimmel bliver fyldt med farver.

10. New York

I New York, eller The Big Apple, som byen også bliver kaldt, er der altid liv døgnet rundt. At det så er nytårsaften giver ikke mindre liv, og du vil både opleve den pulserende by og et ubeskriveligt nytår. Sørg for at være afsted i nogle dage, så du også kan opleve nogle af de mange, mange seværdigheder, som byen byder på.

Du kan få mere inspiration til rejser og aktiviteter på Rejsestedet.dk.