Om os

Verdens-top10.dk er sitet for alle der elsker toplister og populære top 10. Vi er selv fans af top 10 lister, da det giver en god viden på et fagligt område, kombineret med det er rigtig spændende læsning.

Det er altid interessant at vide, hvem der er førende på et område. Om det så er varemærker, lønninger, formue, høje bygninger eller noget andet, gør ikke så meget. Ingen emner er for store eller for små, til at blive belyst. Du kan overordnet forvente 3 ting, når du besøger Verdens-top10.dk:

  1. Alle top 10 lister er lavet via meget troværdige kilder.
  2. Du vil altid få et yderligere indblik i listens nr. 1.
  3. Der vil løbende komme flere toplister og de eksisterende vil blive opdateret.

Har du spørgsmål eller kommentarer til sitet, er du velkommen til at kontakte os på info(a)verdens-top10.dk. Alternativt kan du blot kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi går op i klimaet og CSR

Vi går op i klimaet og mener det er vigtigt, at alle gør en indsats for at begrænse spild og CO2-forbruget. Det er særligt landets virksomheder, der bør tage ansvar i kampen for et bedre miljø, da erhvervslivet står for en overvejende del af CO2-forbruget.

CSR er blevet et udbredt fokuspunkt for mange virksomheder og organisationer. Vi kan kun bakke op om CSR-fokus, hvor det gode arbejdsmiljø, fællesskab med kollegaerne og gode relationer til samarbejdspartnere, gør det hele meget sjovere.

Her er en række af de initiativer vi støtter op om, der indebærer CSR, papirspild og en markering af, at vores hjemmeside er SSL sikret.

CSR Stop Papirspild Vi er SSL sikret

Gæsteindlæg og inputs

Vi er altid åbne for gæsteblogindlæg og inputs, så tøv ikke med at kontakte os. Desto mere interesseret du er i hjemmesiden, desto gladere bliver teamet bag Verdens Top 10.

Feed