Lånemarkedet er blevet stort og det kan efterhånden være svært at overskue. Specielt hvis du overvejer at låne penge på nettet. Her er der nemlig mange firmaer og hjemmesider der samarbejder på kryds og tværs.

Verdens-top10.dk har derfor stukket en finger i jorden og lavet en top 10 over lånefirmaer på nettet. Den er lavet med udgangspunkt i parametre som lånemuligheder, renter, kundeservice og omtale på nettet.

Det er disse 4 parametre der har været med til at grundlægge toplisten. Vi håber den kan hjælpe dig på vej, hvis du selv mangler penge mellem hænderne. 

Top 10 låneudbydere online

1. Lendo.dk

Lendo er en smart tjeneste, hvor du med én ansøgning kommer ud til over 10 forskellige banker, herunder Ikano Bank, Basisbank, Resurs Bank, Express Bank m.fl. Det gør at du enkelt kan finde frem til den bedste og billigste løsning, for dig. Det er derfor hurtigt blevet en populær løsning hos danskerne og det understøttes af en høj Trustpilot score på 4,8. Find det billigste lån via Lendo.

 • Lån op til 500.000 kr. (forbrugslån og samlelån)
 • Trustpilot score: 4,8

2. Basisbank

Basisbank er en anerkendt online bank i Danmark, der har været på markedet længe og som tilbyder lån op til 500.000, hvor du både kan søge privatlån og samlelån. De appellerer til de fleste og så skal du blot være 18 år, for at kunne ansøge. Vigtigst er deres Trustpilot score på 4,3 der bekræfter, at de har mange glade og tilfredse kunder, og vægter kundeservicen højt.

 • Lånebeløb op til 500.000 kr.
 • Trustpilot score: 4,3

3. Ikano Bank

Ikano Bank er en del af IKEA koncernen, der er verdenskendt for god kvalitet til lave priser. Meget af det samme går igen med Ikano Bank til fornuftige renter. Absolut en god udbyder på markedet, der med beløb op til 300.000 kr. kan hjælpe de fleste.

 • Beløb op til 300.000 kr.
 • Trustpilot score: 4,3

4. Express Bank

Express Bank har været på markedet i mange år og er en af de både erfarne og populære udbydere. De fleste kan ansøge om lån og til en fornuftig rente. Desuden har de fleste positive oplevelser med dem, så alt taget i betragtning får de en fortjent 4. plads.

 • Lån op til 300.000 kr.
 • Trustpilot score: 4,2

5. Coop Bank

Coop er nok bedst kendt som firmaet der ejer supermarkedskæder som Brugsen, Kvickly, Irma og Fakta. Nu har Coop valgt at starte bankvirksomhed og det giver dig muligheden for at låne penge hos dem online. Coop Bank har fair renter og en meget kompetent organisation bag.

 • Lånebeløb op til 350.000 kr.
 • Trustpilot score: 3,9

6. Bank Norwegian

BankNorwegian tilbyder lån fra 5.000 – 400.000 kroner og spænder derfor vidt. Med fornuftige renter må de ligeledes regnes for at være én af de mere prisvenlige muligheder på online markedet. Bank Norwegian har nydt stor succes i både Norge og Sverige, men deres lave Trustpilot score gør, at vi ikke kan give dem mere end en 6. plads.

 • Lån op til 400.000 kr.
 • Trustpilot score: 2,4

7. DER

D:E:R kendes nok bedst fra TV-reklamerne, hvor du kan leje og låne penge til de meste. DER Privat Finans tilbyder netop nu beløb på op til 150.000 kr. hvilket er en stigning fra tidligere år. Renten er på et relativt fornuftigt niveau.

Du skal være 21 år for at kunne ansøge hos dem.

 • Beløb op til 150.000 kr.
 • Trustpilot score: 4,2

8. LEASY

De har en stærk tilknytning til D:E:R. Selvom det er forskellige aktiviteter, kan du forvente meget af det samme. En godt sted hvis du vil låne 10.000 – 20.000 kr. online. Alle over 21 år har muligheden for at ansøge om forbrugslån hos dem.

 • Lån op til 150.000 kr.
 • Trustpilot score 4,3

9. Modus Finans

Modus Finans er en nyere udbydere på markedet, der tænker nyt ved at tilbyde en klippekorts ordning, med afdragsfrie måneder. Det giver dig flere fordele og mulighed for luft i økonomien, i de perioder hvor du er mest presset økonomisk. Så en god mulighed.

 • Beløb op til 50.000 kr.
 • Trustpilot score: 1,8

10. Simbo

Simbo er for de forbrugere, der blot har brug for et mindre lån op til 30.000 kr. De tilbyder en fair renter, særligt efter det nye ÅOP-loft er trådt i kraft. Det betyder at du kan søge mindre pengebeløb, uden det koster en formue i renter og gebyrer. En Trustpilot score på 3,5 bekræfter at de overveje har glade kunder.

 • Lånebeløb op til 30.000 kr.
 • Trustpilot score: 3,5

Husk at fokusere meget på den ÅOP du får tilbud, når du indhenter lånetilbud fra listens udbydere. En af de bedste steder du kan gøre det online er på Prisas.dk. De hjælper dig med at sammenligne lån online og finde det bedste til dine behov.

Online lånemarkedet er en dynamisk størrelse, hvor der hele tiden kommer nye udbydere til. Det er derfor en god idé at holde sig opdateret. Du kan se de nye lånefirmaer i Danmark hos PRISAS.

Mens vores top 10 er fokuseret på online udbyderne, kan du ligeledes tjekke denne top 10 over låneaktører, der er førende på hvert deres område.

Begrundelse for vores rangering

Det kan være du undrer dig over, hvorfor mange af de lånefirmaer med bedst Trustpilot score, har de laveste placeringer. Årsagen er simpel. Trustpilot er kun ét sort/hvid billede af de meget tilfredse og utilfredse kunder.

Der er udbydere der gør meget for at opbygge en positiv profil, mens andre ikke gør det noget. I det store hele kan scoren godt manipulere med sandheden. Vi mener at lånebeløb, muligheder og renter er mindst lige så centrale aspekter. Hvis ikke vigtigere!

Det samme bør være gældende for dig. I sidste ende handler det jo om at finde den laveste ÅOP på markedet. I hvert fald hvis du vil lave billige lån.