Sammenligningstjenester er et hit i disse dage og med god grund. I en tid hvor danskerne handler mere og mere over nettet, er det afgørende med overblik og viden om ens muligheder som forbruger. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis du ikke benytte diverse tjenester.

Men hvilke er egentlig de bedste? Verdens-top10 har lavet en top 10 med gode sammenligningstjenester, du bør kende til. Vi har tidligere skrevet artiklen “Top 10 online tjenester” som du ligeledes bør tjekke ud. Vi har bevidst valgt, ikke at nævne de samme sider igen. Tjek vores top 10 liste ud her, så du kan spare penge næste gang.

Sammenligningssider du bør kende til

Der er ingen tvivl om at sammenligningssider hjælper dig med at spare penge og finde den bedste løsning på markedet. Den kan kun findes, hvis du har et indgående kendskab til ALLE dine muligheder og hvad de indebærer hver især. Noget der er uoverskueligt at klarlægge fra bunden selv – uden oversigter.

Forarbejdet er heldigvis gjort for dig, uanset om du søger forbrugslån, forsikringer, bredbånd eller nyt mobilabonnement. Her er en række sider du med fordel kan bruge, næste gang den bedste og billigste udbyder skal findes.

Hjemmesidernes placering i vores top 10 er tilfældig, da flere brancher er repræsenteret.

1. Forsikringsguiden.dk

Forsikringsguiden er en hjemmeside hvor du kan sammenligne priser på alle typer forsikringer. Det kan være indbo, ulykke, bil eller rejseforsikringen. Dine forsikringer udgør en væsentlig udgiftspost i budgettet og det er derfor en god idé at tjekke den løbende.

Dels om du er forsikret som ønsket og dels om du har den billigste udbyder. Hvis ikke, kan du altid presse din aktuelle udbyder på prisen, såfremt den kan opnås billigere andetsteds. Der er normalt ikke lange bindingsperiode i denne branche, som det fx. kendes fra telebranchen.

2. Comparo.dk

Comparo.dk er en tilsvarende forsikringsside, men med et lidt andet fokus. Her er det primære fokus på rejseforsikringer, bilforsikringer og billån. Det sker på smart vis ved, at du indtaster din nummerplade og så får du et retvisende billede af markedet og mulighederne. En rigtig gode side, når du vil blive klogere eller skal finde et nyt selskab.

3. Mybanker.dk

MyBanker er en af de ældste hjemmesider inden for sammenligning af lån. På MyBanker.dk kan du læse guides, deltage i debatten og ikke mindst tjekke priser inden for en lang række boligtyper. I modsætning til tilsvarende tjenester, kan du både sammenligne bil-, bolig-, bank- og forbrugslån hos dem. Det der taler imod dem er dog, at deres sammenligningsoversigter kunne være en smule smartere.

4. Mikonomi.dk

Mikonomi har fokus på din privatøkonomi, med alt hvad det indebærer. Det betyder at de har en bred sammenligningstjeneste, hvor du kan blive klogere på a-kasser, penge og forsikringer. Det er deres tre fokusområder og deres side er generelt nem at anvende.

5. Termino.dk

Termino.dk er din vej til det billigste lån online, hvor du kan få et værdifuldt indblik i de forskellige lånemuligheder. De har samlet al den information du skal bruge, for at vurdere online bankerne over for hinanden, og tage en beslutning på et oplyst grundlag. Når du søger penge online, har både beløb og alder en stor indflydelse på dine muligheder. Termino sikrer at du ikke spilder tiden, men kun ansøger forbrugslån hos de “rigtige” udbydere.

Dels hos de firmaer der reelt kan hjælpe dig og dels hos de firmaer som tilbyder de bedste renter på online markedet. Du får i øvrigt gode tips til hvordan du bør gribe hele ansøgningsprocessen an, for at opnå den laveste ÅOP.

Relateret på Verdens-top10.dk: Top 10 gratis tjenester online

6. PRISAS.dk

PRISAS er en sammenligningstjeneste, hvor du kan få overblik over lån, bredbånd og a-kassemarkedet i Danmark. Du kan med andre ord, sammenligne flere af de ydelser, der har størst indflydelse for din privatøkonomi

Deres oversigter giver et detaljeret, men enkelt overblik over de enkelte selskaber og hvad de kan tilbyde af renter, priser og hastigheder. En god start når du skal finde de bedste løsninger, ud fra dine behov. PRISAS gør det ligetil at få overblik over markedet, så du kan tage en beslutning, på et komplet og velinformeret grundlag.

7. Internettjek.dk

Internettjek gør det enkelt at finde det rigtige internet. Der findes et væld af udbydere og prisændringer er en indgroet del af branchen. Derfor kan der være svært at overskue de aktuelle priser, men det får du hjælp til på Internettjek.dk.

Siden kan være nyttig hvis du leder efter en ny internetudbyder, eller vil tjekke markedets aktuelle priser, så du kan se om du betaler for meget pt.

8. Findino.dk

Findino.dk hjælper dig med at sammenligne og finde mobilabonnementer, a-kasser og lån online. Alle forbrugere har hver deres præferencer, til antal timers tale, antal GB data og hvad prisen må være. Du får altid et værdifuldt indblik på deres hjemmeside, via diverse oversigter. På samme måde hjælper Findino dig med at finde frem til det bedste lån for dig.

De gør det enkelt at sammenligne mobiludbydere, låneudbydere og a-kasser, så du får det store overblik over fordele, muligheder og priser, inden du tager din beslutning.

9. Yanet.dk

Yanet.dk gør det enkelt at sammenligne bredbånd og finde den billigste internetløsning. En sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne forskellige digitale produkter som bredbånd, mobilabonnementer og hosting. Yanet er særligt specialiseret inden for bredbåndsmarkedet, hvor du får et godt overblik over dine muligheder, alt efter din by eller din ønskede hastighed.

Du kan derfor forvente at finde alle de billigste udbydere og løsninger på Yanet.dk, som er en god sammenligningsside, for den prisbevidste forbruger. Eller hvis du bare vil danne dig et overblik over prisniveauet og mulighederne, inden du tager en beslutning.

10. Mobilabonnement.dk

Mobilabonnement.dk er et godt site, hvis du skal finde et nyt mobilabonnement eller blot ønsker at sondere terrænet. Mobilmarkedet er meget dynamisk og omskifteligt, hvor mobilpakkerne, priserne og fordele skifter med jævne mellemrum. Her kan de hjælpe dig med at få et godt overblik over, de forskellige teleudbydere og deres løsninger.

Der er ingen grund til at betale for taletid eller GB du ikke bruger, så lav et par årlige mobiltjek, så du ikker betaler mere end du behøver.

 

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder som forbruger. Der er ingen tvivl om at prisbevidsthed og sammenligning kan spare dig mange penge. Det kan lyde kedeligt, men en smule forarbejde kan rent faktisk gøre en stor forskel for din privatøkonomi.