Der er ingen der bryder sig om at rende rundt med trist og kedeligt hår. Men der er konsekvensen hvis ikke det bliver plejet korrekt og passet godt.

Mange prøver forskellige produkter for at finde det mest optimale, men det er ikke altid så sundt. Her er en liste over de bedste hårprodukter, så kan du hurtigt udvælge det produkt der passer til dig og dine hårproblemer.

Top 10 hårprodukter

1. Densifique fra Kérastase giver dit hår fornyet energi. Produktet er beregnet til dig der har ekstremt fint og tyndt hår, og giver det mere kraft og gør det mere modstandsdygtigt.

2. Supreme Selection Restore Restorative Balsam fra Syoss er helt uden sulfater, og mild og plejende mod din hovedbund. Den reparerer skadet hår i dybden, og giver dig et synligt resultat, med en mere lækker og fyldigere frisure.

3. Kevin Murphy’s Plumping Wash gør dit hår fyldigere og mere volumiøst med fornyet styrke. Den får det til at virke mere tæt og derved mere kraftigt, og mindsker risikoen for fremtidig hårtab.

4. Dark Volume Powder fra SachaJuan er en spray specielt til mørkt hår. Den er fyldt med mørke pigmenter som skaber mere volume og struktur. Den giver din frisure en mat og frisk finish, og er velegnet til både kort og langt hår.

5. Kevin Murphy’s Anti Gravity Spray der tilfører dit hår en smuk glans og fylde. Den er med til at forsejle fugten og derved gøre det blødere og mere livligt. Sprayen er uden parabener, og hjælper til at øge din hårvækst.

6. Pantene Agedefy Advanced Thickening Treatment styrker dine hårstrå og gør det tykkere. Den modvirker slid og spaltede spidser, og virker både i naturligt og farvet hår.

7. L’Oreal Paris Advanced Haircare Smooth Intense Frizz Taming Serum giver en glat overflade, og lukker den fugt inde i håret som er med til at modvirke krus. Du skal ikke vaske den ud igen, så du får tæmmet de vildfarne strå.

8. Dry Clean fra Lernberger Stafsing er en tørshampoo uden sulfater og parabener som opbygger hårets volume, og bekæmper en fedtet hovedbund.

9. VoluMetry Root Spray fra L’Oreal Professionel løfter dit tynde hår helt nede fra rødderne, og gør det mindre fedtet.

10. Lyxo Hårelastikker er baseret på elasticitet og plastfibre. Selvom de ikke er et decideret hårplejeprodukt, er de alligevel værd at nævne, da de er yderst holdbare og skånsomme at anvende. De niver ikke, og holder din frisure ekstra godt på plads.