Gadgets bør være meget mere udbredte i danske hjem. De er sjove, smarte og kan have mange praktiske funktioner på samme tid.

Dertil kommer at de giver hjemmet et langt mere personligt og humoristisk touch. Verdens-top10.dk har analyseret markedet og fundet frem til vores personlige top 10. 

Top 10 gadgets

1. Værktøjssæt til baren

Værktøjssæt til baren – det lyder underligt! Sådan vil de fleste danskere tænke. Tankegangen bag er, at der er lavet et komplet sæt med udstyr til baren, men hvor tingene er udformet som almindeligt værktøj.

På den måde får du et cool værktøjssæt du kan anvende til festlige begivenheder. Det er nok specielt en gadget der henvender sig til mænd.

2. Boblebeskytter til champagne

Vi kender alle sammen det med at boblerne hurtigt forsvinder fra champagnen. Nu har du løsningen, med den smarte boblebeskytter. Selvom det lige har været nytår, bør du overveje at have den klar til næste år.

3. Sodavandsmaskine

Elsker dine børn bobler og sodavand? Så vil Simeo Homebar sodavandsmaskine være et oplagt valg. Sodavand er bestemt ikke billigt og nu kan du lave det i sundere og billigere varianter. En klart bedre løsning for dine børns sundhed.

4. Sjov dørmåtte

Der findes mange sjove dørmåtter og de har hver deres tekst og budskab. Af kendte tekststykker kan nævnes Home Sweet Home eller VIP Lounge.

Hvad du vælger er op til dig, men en sjov dørmåtte med personligt budskab, giver et fedt touch til dit hjem.

5. Vejrstation med solceller

Solceller er rigtig smarte og specielt til vejrstationer. På den måde slår du to fluer med ét smæk. Vejrstationen

6. Æggeur med musik

Koger du æg hver morgen? Hvad er så bedre end en smule god musik. Med det musikalske æggeur, vil der blive spillet musik undervejs.

7. Det flydende ur

Det flydende ur er efterhånden en klassiker. Det ligner at uret er smeltet, men det er sådan dens form ser ud. Man kan stadig se klokken, selvom denne gadgets nok mest af alt, bør placeres af indretningsmæssige årsager.

8. Wi-fi badevægt med mange funktioner

Wi-fi badevægten er mere end bare en vægt. Den kan en masse ekstra og de mange funktioner gør, at du får mere information end du kunne ønske dig.

Dens stilfulde design, gør den til et godt element i indretningen og hvis du er lidt overvægtigt, vil du helt sikkert blive glad for de mange informationer.

9. Dick koppen

Dick koppen kan give mange billige grin. På selve koppen står der ICK, men med et håndtag formet som et D er budskabet ret klart!

En rigtig sjov kop, du kan have i hjemmet eller på kontoret.

10. Tyggegummi sparegris

Vi slutter af med et forslag, der vil gøre dine børn ellevilde. En sparegris med tyggegummi. Alle danskere kender til de automater, der står i storcentre og butikker, hvor man skal betale 2 eller 5 kroner, for at få noget slik ud.

Denne sparegris fungerer ud fra samme koncept og lærer dine børn, at det koster at være usund. Samtidig får du sparet penge op til sig selv. Ganske smart og genialt for børnene, at have stående på værelset.

 

Vi håber du har fået inspiration ud fra vores top 10 gadgets til hjemmet. Der er mange flere muligheder at vælge imellem, hvis du besøger de 3 webshops, men nu har vi udvalgt vores personlige favoritter.