Skal du bruge en ny kjole til sommeren? Eller har du et forestående bryllup, hvor du skal være fint klædt på? Så kan du blive hjulpet godt på vej i denne artikel.

Vi har nemlig lavet en top 10 over de bedste kjole udbydere på markedet. En topliste der både bliver præget af mærker og webshops, der forhandler alle de førende producenter. 

Toplisten

Lad os først understrege at listen er lavet med udgangspunkt i fakotrer som udvalg, priser, leveringsforhold, omdømme og omtale på sider som Trustpilot. Det er altså sammenfaldet mellem flere forskellige elementer, der har resulteret i følgende topliste:

1. H&M

Svenske H&M er efterhånden kendt af de fleste kvinder og de er indbegrebet af smart tøj, til få penge. De laver generelt meget billigt tøj, men uden at gå på kompromis med kvaliteten eller designet. Så hvis du leder efter kjole til fest, bryllup eller sommerperioden er de helt bestemt en af de oplagte mærker.

2. Zalando

Zalando er unikke i den forstand, at de tilbyder gratis fragt og retur. Da de introducerede det som én af de første, var der mange webshops der fulgte efter, men få har efterfølgende holdt ved. Det efterlader Zalando med en unik fordel for dig som kunde.

Nu er det ikke deres gratis retur og levering, der indbringer dem en 2. plads. Det er derfor deres brede udvalg, med alle de førende modeller og en overskuelig shop, så du hurtigt kan finde det du søger. Uanset om du leder på den billige eller dyre hylde i butikken.

3. Bootz

Bootz er ligesom Zalando en af de mest populære tøjshops på nettet. Det kan være svært at skelne imellem de forskellige og der er heller intet galt i at besøge flere, når man surfer efter ny kjole.

4. Bon’a parte

Bon’a parte er i slutningen af 2014 blevet opkøbt af modekoncernen DK Company og er nu ét af mange mærker under deres vinger. Bon’a parte er særlig kendte for deres feminine og yndefulde kjoler til kvinder. Det betyder de appellerer til de fleste og det indbringer dem en fortjent 4. plads.

5. Mascara

Mascara er nok toplistens joker, det er i hvert fald ikke listens mest velklingende mærke. Ikke desto mindre laver de rigtig mange flotte kjoler og til en pris hvor de fleste kan være med. Du kan sagtende finde pæne modeller til 500-700 kroner. Det er billigt.

Når man besøger flere webshops online, synes vi at Mascara er ét af de mærker der falder i øjnene inden for kjoler. Dels på udseendet og dels på prisen.

Se også vores top 10 over jakkesæt udbydere som mand. Det er mændenes pendang til denne topliste.

6. Nelly

Nelly er nummer 6 på listen og det er faktisk svært at forklare, hvorfor de ikke er højere på listen, men når alle faktorer er opgjort, endte det med en 6. plads. Når du besøger Nelly.com og deres festkjole sektion, er der nemlig ingen tvivl om sortimentet er blevet varieret og moderne. Det er ikke svært at blive fristet af de mange modeller og til priser under 500 kroner, får du ofte meget for pengene.

7. Got to have it

Got To Have It er blevet en populær webshop og særligt for danske kvinder. De fortjener derfor at blive nævnt på listen. Hvis du ikke allerede kender dem, bør de få et besøg. De er førende inden for dametøj på Trustpilot.dk, så deres kundeservice er blandt de højeste på markedet.

8. Vero Moda

Vero Moda er et kendt mærke for mange kvinder og selvom de fremstiller smukke kjoler, kan stilen godt blive en smule ensformig. I mange webshops og større tøjmærker, er variationen i pris og design bredere. Det er en af grundene til, at det “kun” bliver til en 8. plads.

9. Ellos

Ellos er populære og et godt sted at kigge efter kjoler. Her til sommer kan du spare op til 70 % på dele af deres sortiment, hvilke gør det til et prisvenligt sted at shoppe henover sommeren.

10. Gina Tricot

Gina Tricot er en svensk kæde af omkring 120 butikker og en omsætning i omegnen af 1,6 milliarder svenske kroner. De har altså både en online shop og fysiske butikker. Deres dametøj og kjoler er specielt kendetegne ved at være uden ærmer og meget tætsiddende i deres pasform. Så hvis du har en pæn krop, kan deres modeller virkelig fremhæve den.

 

Vi håber du kan bruge vores input og forslag. Har du selv forslag til manglende tøjmærker, hører vi gerne fra dig, så listen kan blive så god som mulig.