Skal du i gang med at have indrettet hjemmet? Du har efterhånden rigtig mange muligheder at vælge imellem. På nettet står shops i kø og med hver deres tilbud, udvalg og kvaliteter.

Det kan være rigtig svært at vide hvor man skal starte og derfor har vi lavet en top 10 over shops til indretning, med særligt fokus på inventar som skabe, hylder, materialer og møbler.

Den kan være rigtig nyttig, uanset om du skal have lavet nyt køkken, badeværelse eller stue. Se vores top 10 her.

Top 10

1. Nettoskabe – Billige skabe og tilbehør til hjemmet

Nettoskabe er vores nummer 1 på listen, da de har et bredt udvalg af skabe, bordplader og tilbehør til hjemmet. Du kan tilmed spare op til 40 %, så du får rigtig meget får pengene. Det er kombinationen at lave priser, bredt udvalg og god kvalitet der gør de fortjener at toppe listen.

Det er mange større og mere kendte udbydere på listen, men her er vi gået efter dem der tilbyder god value for money. Indretning er mange ting, men én af de vigtigste er at få skabt de rigtige ydre rammer og du kan du med sikkerhed via varer fra Nettoskabe.dk.

IKEA har tidligere været vores favorit og de kan bestemt stadig anbefales – men lige inden for skabe til hjemmet mener vi at disse er bedre.

2. Bordpladebutik.dk – Alt inden for bordplader

Navnet bordpladebutik siger nærmest det hele. Alle rum har brug for flotte bordplader, der matcher de øvrige elementer. Bordpladebutik.dk er shoppen hvor du finder bordplader i alle de populære materialer, i den bedste kvalitet og til meget fornuftige priser.

De har kort sagt alt hvad du behøver inden for bordplader, inklusiv diverse former for tilbehør og lister.

3. Potterybarn – det personlige hjem

De fleste der har set serien Venner fra USA, kender helt sikkert til Potterybarn. Det er favoritten hos Rachel og det er bestemt ikke uden grund. Det er en fantastisk shop, hvis du gerne vil købe unikke og personlige genstande til hjemmet.

En rigtig god shop når du skal skabe et personligt hjem, med de møbler, tæpper, lys etc. der nu hører sig til.

4. Celebert – Skabe til alle husets rum

Celebert er en shop med et enormt stort udvalg af skabe til alle hjemmets rum. Du finder skabe til køkken, bad, garderobe og meget mere. Inden for hver kategori har de en lang række designs og materialer, alt efter om du er til hvid højglans, lys eg, mørk eg eller noget helt fjerde.

Mulighederne er mange og hvis du får behov for gode skabe til hjemmet, bør du helt sikkert aflægge Celebert.dk et besøg.

5. Jysk – møbler til en lav pris

De fleste kender Jysk fra reklamerne og for at sælge gode, men billige dyner og hovedpuder. Men meget er sket siden Lars Larsen for første gang tonede frem i TV-reklamerne. Jysk er en af de mest succesrige firmaer i Danmark og de kan tilbyde dig mange flotte møbler til en lav pris.

De gode priser har altid været et kendetegn ved Jysk som firma og det er ikke anderledes med deres møbler. Så hvis du har et begrænset budget og ikke gider designermøblerne, bør du helt sikkert besøge Jysk.dk.

6. Bahne – Interiør til boligen

Bahne er et godt alternativ til Potterybarn. De har en masse interiør til boligen og langt de fleste danskere vil være bekendte med, hvad Bahne kan tilbyde som forretning. Med 18 fysiske butikker på landsplan, har du helt sikkert handlet hos dem før.

De har fået opbygget en ret god webshop, hvor du finder de samme produkter, men uden du behøver tage i byen. Udvalget er stort og du vil have gode muligheder for at finde det interiør du søger.

7. Designdelicatessen – Smarte designerting

Designdelicatessen.dk er en webshop med mange smarte designerting, til mange af husets rum. De fleste produkter vil egne sig bedst til stuen. Du finder det meste inden for dansk design, brugskunst og interiør hos dem.

Det er en e-mærket shop og deres Trustpilot score beviser, at de er populære hos mange danskere. Et godt valg, hvis du leder efter smarte designerting til hjemmet.

8. IDE Møbler

IDE møbler behøver ikke en lang præsentation, men har et stort sortiment af møbler i alverdens farver, størrelser og prisklasser. Der bør være noget for enhver smag, uanset om du behøver møbler til stuen, badeværelset eller kontoret.

Du finder det meste inden for møbler på IDE.dk, hvor du ligeledes kan finde god belysning til hjemmets rum. Lyset er mindst lige så vigtigt for rummets udtryk og stemning. Deres webbutik er overskuelig og nemt at finde rundt i.

9. XL Byg – Materialer til indretningen

XL Byg er ikke den klassiske indretnings webshop, men de har alt du skal bruge, hvis du gerne vil gøre det selv. Det vil mange mænd og her kan du finde alle de nødvendige materialer på XL-byg.dk. Når det er sagt, kan du sagtens finde badeværelsesmøbler, skabe mm. i deres shop.

Vi anbefaler XL-byg hvis du har behov for byggematerialer og gerne vil deltage aktivt i indretningen af rummet.

10. IKEA – Alt du skal bruge 

Man kan ikke lave sådan en liste uden at inkludere svenske IKEA, der på mange måder dominerer markedet for indretning. Det er nærmest umuligt at tage en tur i IKEA uden at købe en masse med hjem, og det skyldes ikke blot deres lange vej igennem centeret.

Det skyldes i mindst ligeså høj grad, at de har et bredt udvalg af gode produkter, der koster mindre end normalprisen på markedet. Du får ekstremt meget for pengene i IKEA, så selvom det godt kan blive lidt mainstream, er de helt klart et godt supplement til indretningen.

Opsummering

Hvor du vælger at handle er helt op til dig, men nu har du fået indblik i mulighederne online. Det skal nævnes at ALLE shops er udvalgt med baggrund i følgende:

  • Positiv omtale på nettet
  • Troværdige og dygtige udbydere
  • God kvalitet og holdbarhed (selv ved lave priser)

Vi mener nemlig at disse tre aspekter er afgørende, når man shopper online. Verdens-top10.dk vil derfor være tryg ved at henvise dig til disse udbydere.