Vi har dem alle sammen efterhånden, de kære mobiler. Langt de fleste har efterhånden fået mobiler i form af smartphones og det er derfor her at producenterne har deres fokus, når de skal udvikle smarte gadgets.

Det fantastiske ved mobil gadgets er deres evne til at hjælpe dig i hverdagen og give dig flere muligheder som smartphone bruger. Verdens-top10.dk har traditionen tro, lavet en topliste over de 10 bedste smartphone gadgets på markedet. 

Top 10 bedste smartphone gadgets

Det er klart, at vores top 10 bærer meget præg af en subjektiv holdning, men vi har ligeledes skelet til de mest populære og solgte varianter. Så toplisten bør være relativ nuanceret. Her kommer vores ti forslag til dig med smartphone:

1. iPush HDMI dongle 

Førstepladsen går til den smarte iPush HDMI dongle, der forbinder mobiler, tablets og fjernsyn med hinanden. Via donglen kan du nemlig streame film, billeder og musik på dit TV. Det kan fx. være billeder på din Samsung Galaxy, du har taget på ferien.

Eller det kan være musikvideoer til en fest. Mulighederne er mange og denne gadget er virkelig med til at udvide anvendelsesmulighederne. Den understøtter iOS og Android, så kan bruges af langt de fleste.

2. Sphero 2.0 bolden

Lad os medgive at Sphero 2.0 bolden bestemt ikke er den mest praktiske eller nyttige ting på listen – men bestemt én af de fedeste!

Robotkuglen kan styre via både smartphone og tablet, så den kan bidrage til mange timers sjov. Den kan klare vand, er hurtigt og meget holdbar.

3. Mobil højtaler

En af de mest populære gadgets/tilbehør til mobilen uden tvivl. Ingen mobiler kan afspille højt nok af sig selv, men det kan en god højtaler ændre på. Der findes mange løsninger på markedet og du bør derfor nemt kunne finde det du søger.

4. Fitbit Flex tracker

I en tid hvor det er utroligt populær at spise sundt og træne, kommer vi ikke udenom Fitbit Flex trackeren. Den kan forenes med både iPhone og Android, hvor den giver dig alle de relevante informationer.

Salget af Endomondo app’en er det seneste eksempel på hvor stor vækst sundheds- og motionsmarkedet er i netop nu. Skal du med på bølgen, vil Fitbit armbåndet være en god start.

5. Touch handske til iPhone

Er du træt af at skulle have vanterne af, hver gang du skal sende en SMS? Det er slut nu, hvis du køber disse smarte handsker.

Se også: De 10 bedste gadgets til hjemmet

6. 4-ports USB oplader

Kender vi ikke alle sammen til problemet med, at der ikke er nok USB porte når mobilen skal oplades. Med en 4-ports USB oplader er der rigelige indgange til alle i hjemmet. Den simple, men meget nyttige gadget har tilmed LED lys, så den ser cool ud.

7. Hue med bluetooth

En hue med bluetooth er ikke hverdagskost for de fleste, men ikke desto mindre en smart detalje, der giver dig en række unikke muligheder. Du kan vælge at lytte til musik eller besvare opkald på telefonen. Alt sammen uden at skulle holde mobilen eller have en irriterende ledning hængende.

8. Selfie stang med fjernbetjening og bluetooth

Selfies er blevet ekstremt populære og specielt app’en Snapchat har sat gang i den trend. Du kan kort sagt tilslutte din mobil og tage selfies med større afstand til dig selv. Det er ikke så overraskende at Selfie stangen ryger ind på en 8. plads.

Det gør den udelukkende fordi den er meget udbredt og sælger godt, for vi er ikke særlig store fans af denne gadget generelt.

9. DJ mixer til lommen

En af de mere ekstravagante og mindre praktiske gadgets. Med en DJ mixer til både iPod og iPhone kan du selv leje DJ og mixeren er ikke større, end at den kan være i lommen.

10. Nationalflaget som cover

Man kan diskutere om covers ikke mere hører ind under kategorien tilbehør, men lige disse med nationalflag som design, er alligevel en smule gadget-agtige. Du kan finde varianter med dansk, svensk, norsk, amerikansk eller britisk flag. Hvor du nu er fra og et oplagt valg for den patriotiske dansker!